Nieuws

Samenwonend? Met deze lifestyle cadeaus kun je je geliefde spontaan verassen

0

Stellen die gaan samenwonen zijn in het begin vaak ontzettend verliefd, en daardoor kunnen ze samen genieten van hun honeymoon phase. Dat is de fase waarbij de geliefdes nog zo nieuw zijn in hun liefde, dat je allebei nog een roze bril op hebt en elkaar imperfecties niet kunt zien. Echter, nadat je een tijd met elkaar samenwoont begint die roze bril iets te vervagen en kunnen irritaties ook aan de oppervlakte komen. Om toch jullie liefde te blijven vieren, zou je je geliefde kunnen verrassen door af en toe thuis te komen met een cadeautje. Wanneer je kiest voor een lifestyle of ‘living’ gerelateerd cadeau, heb je er zelf ook wat aan. Iets met twee vliegen…?

Huggable heating pad

Als je op de bank ligt, vinden veel mensen het fijn om dan onder een lekker warm dekentje te liggen, maar wist je dat er ook hele fijne warmetbronnen zijn die er ook nog eens heel leuk zien? Denk bijvoorbeeld eens aan een huggable heating pad, in de vorm van een knuffel. Deze kun je opwarmen in de magnetron om vervolgens lekker knus te kunnen opwarmen. Mensen die menstrueren zullen dit minimaal een keer per week waarschijnlijk ontzettend goed kunnen gebruiken, omdat dit ook krampen in de baarmoeder kan verminderen. De huggable heating pad is een gezellige en knuffelbare vervanger van de kruik.

Mooie cocktailglazen

Mooie glazen zijn ontzetten leuk om cadeau te geven, maar vaak vinden mensen ze wat te duur om zelf te kopen. Toch staan mooie cocktailglazen wel ontzettend stijlvol wanneer jullie vrienden over de vloer hebben en je lekkere cocktails (of mocktails) wil serveren. Je kunt je geliefde Pasabahce glazen cadeau geven, zodat jullie daaruit drankjes uit kunnen drinken. Deze glazen staan luxe en stijlvol, en tillen elk drankje naar een hoger niveau.

Badmat

Als jullie geen badmat in huis hebben, dan landen in de winter je voeten altijd op de koude badkamertegels, wat niet fijn aanvoelt op koude dagen. Daarnaast blijft water op tegels vaak ontzettend lang liggen, waardoor de badkamervloer nat en glibberig blijft, en je er makkelijk over kan uitglijden. Deze problemen kun je oplossen door gebruik te maken van een badmat. Als je dit je liefde cadeau geeft, hebben jullie er allebei profijt van. Let er wel op dat de badmat op de onderkant een anti-slip laag heeft, zodat hij moeilijk verplaatst en je niet ineens uitglijdt in de badkamer.

Platenspeler

Houden jullie wel van een vintage of retro look & feel in huis? Kijk dan eens of je een platenspeler cadeau kan geven aan je geliefde. Zeker wanner jouw lief houdt van het verzamelen van platen, is een platenspeler een heel fijn cadeau, zeker als jullie die nog niet in huis hadden. Een platenspeler is niet alleen geschikt om je favoriete muziek op te kunnen luisteren, maar staat ook mooi als eyecatcher in de woonkamer. Denk er wel over na of je het liefst een ouderwetse, analoge platenspeler zou willen of dat je het liefst investeert in een digitale platenspeler.

 

Zo onderhoud je jouw meubels

Previous article

Hoe versier je een kerstboom als een professional?

Next article