Handig

Dé zwembadspecialist van Intex

0

Met trots kan Zwembadstore.com zeggen dat zij specialist zijn in zwembaden en accessoires van het merk Intex. Niet alleen is Intex één van de bekendste merken als het gaat om waterplezier, maar ook de prijs- en kwaliteitsverhouding is toonaangevend. Benieuwd naar wat Zwembadstore kan betekenen in jouw aanschaf van een Intex zwembad, boot of luchtbed? Lees dan snel verder!

Hoge kwaliteit voor een betaalbare prijs

De zwembaden van Intex zijn waarschijnlijk het meest bekend. Iedereen kan dan ook een betaalbare zwembad in eigen tuin neerzetten. Ieder Intex zwembad kan men met een zeil afdekken. Zo houdt je niet alleen vuil buiten de deur, óók blijft het zwemwater beter op temperatuur. Het zwembadwater reinig je met één van de Intex filterpompen. Uit het assortiment van Zwembadstore zijn de Easy Set Pool opzetzwembaden erg populair. Maar je kan ook kiezen voor een grotere Frame Pool zwembad van Intex. Kenmerkend voor de Intex buitenbaden is altijd het sterke frame en de onslijtbare polyester wanden/liners.

Accessoires

Heb je onlangs een zwembad gekocht of ben je van plan er een bij Zwembadstore te bestellen? Hoe het ook zij, voor een goede kwaliteit zwembadwater raadt Zwembadstore je aan om altijd een filterpomp aan te schaffen. Koop bijvoorbeeld een Intex zandfilterset. Het zandfiltersysteem vul je met glas of zand die ook bij Zwembadstore te bestellen zijn. Voor grotere zwembaden wordt een zwembadpomp met filter aangeraden.

Opblaasboten, zwemvesten, kayaks en speelgoed

Zwembadstore.com heeft een ruim assortiment met opblaasbare boten en kayaks. Van leuke bootjes voor kinderen tot serieuze opblaasboten voor volwassenen. Het voordeel van opblaasbare boten/kayaks is dat ze nauwelijks ruimte kosten en daarom gemakkelijk te vervoeren zijn. Op het gebied van zwembadspeelgoed kan Intex je ook van alles bieden. Verras uw kinderen met het aller-leukste speelgoed zoals strandballen, zwembanden, opblaasbeesten, babyzwembadjes, snorkelsets of luchtbedden!

Zwembaden van Zwembadstore

Heb je al een zwembad op het oog? Dan is het verstandig om eens op de website van Zwembadstore te kijken. Daarbij worden verschillende specificaties van elk zwembad gegeven, zodat je precies weet wat je kunt verwachten. Wil je een zwembad direct bestellen? Dat kan gemakkelijk en veilig via Zwembadstore. Zodra je de bestelling hebt geplaatst, gaan ze aan de slag met jouw order. Bestel jouw zwembad voor 16:00 uur en ontvang het zwembad al binnen 1 werkdag in huis.

 5 tips om minder geld uit te geven aan je woning

Previous article

Zo maak je jouw vloertegels het beste schoon

Next article