Handig

Alweer een Housewarming? Hier zijn 3 originele cadeautips!

0

De housewarming uitnodigingen vliegen je om de oren. Het lijkt wel alsof iedereen in je directe omgeving aan het verhuizen is. En dat is leuk, want dat betekent dat je veel feestjes op de planning hebt staan. En je kan natuurlijk gratis inspiratie opdoen voor je eigen toekomstige stekkie. Maar als je talloze housewarmingen bezoekt, kun je niet iedereen hetzelfde cadeau geven. Dan is de verrassing er wel een beetje af. Daarom hebben wij 3 cadeautips voor je bedacht. Dan heb je in ieder geval alvast 3 verschillende originele ideeën.

1.Handige keuken apparatuur

Wat is de grootste irritaties in huishoudens van jongvolwassenen? Inderdaad, dat de lekkerste witte wijnen niet gekoeld zijn op het moment dat je er net zin in hebt. Met de snelle drank koeler kun je binnen drie en halve minuut (!!!) een fles wijn koelen. Een koeler zoals dit, koelt 90 keer sneller dan een normale koelkast. Ideaal als je onverwacht visite krijgt, na een lange dag een goed glas wijn wilt drinken of als je weinig plek hebt in je koelkast.

2. Iets voor in de tuin

Op een housewarming waar de klinkers van waalformaat net in de tuin gelegd zijn? Dan ziet het er vast spik en span uit. Wanneer de tuin af is, geeft het je echt het gevoel dat het huis af is. En daar wil je graag je steentje (ha ha) aan bijdragen. Dit kan je op meerdere manieren doen en ligt compleet aan het budget. Daarom is het altijd verstandig om met een groepje vrienden de koppen bij elkaar te steken, dan heb je een breder budget.

Een idee is om een tuinset als cadeau te geven, daar heb je immers zelf later ook profijt van als je op bezoek komt. Dit geldt overigens ook voor een barbecue! Toch iets minder groots? Dan kan je ook een kleine boom cadeau doen, hiermee fleur je niet alleen de tuin op, maar kan je de boom zien groeien.

3. Persoonlijke touch

Er gaat niets boven een cadeau met een persoonlijke touch. Dit kunnen cadeaus zijn met een foto of iets met initialen of herinneringen. Misschien een pakje kwartet of kaarten met foto’s van de nieuwe huisbewoner. Ook wijn-, cognac- of bierglazen met een gravering worden altijd goed ontvangen als cadeaus.

Weet jij al wat je gaat geven als housewarming cadeau? Je kan het zo gek mogelijk maken.

De populairste spellen in Nederland

Previous article

Zonder taxateur je woningwaarde berekenen: zo doe je het

Next article