OnlineWoning zoeken

Dit zijn de beste websites om je huis te verkopen

0

Als je je eigen huis wil verkopen, gaat dit gepaard met veel tijd en moeite, maar ook met veel besparing van geld, wat je wie weet wel in een ander huis kunt investeren. Een makelaar kost vaak veel geld en heb je echt niet altijd nodig. Werk deze checklist af en dan moet het helemaal goedkomen. Bij het online verkopen van je huis, welke website kun je hier dan het beste voor gebruiken?

1. (Niet) Funda

Funda is de meest populaire huizensite van Nederland, waar het grootste huizenaanbod van Nederland te vinden is. Het enige nadeel: je kunt zelf geen huizen uploaden, daar heb je een makelaar voor nodig. Je kunt een deeldienst van een makelaar aanschaffen, zodat je alleen de taxatie en Funda-upload hebt, maar je kunt ook een pakket aanschaffen bij mijnhuisverkoopikzelf.nl, dan kun je je huis ook op funda zetten.

2. Jaap.nl

Bij Jaap.nl kun je wel je huis helemaal zelf online verkopen. Jaap is net als Funda één van de populairste huizensites, maar biedt per huis wat extra informatie en is niet gekoppeld aan een makelaarsorganisatie, dus toegankelijk voor iedereen, ook als je zelf je huis verkoopt. Een persoonlijke makelaar kan je bij JAAP.nl tips geven en stuurt een professionele fotograaf bij je langs, zodat je de grootste kans op een succesvolle verkoop is.

3. Zelfverkopen.nl

Zelverkopen.nl is een website die een slimme manier biedt om goed, makkelijk en snel je huis te kunnen verkopen. Toch moet je je niet voorstellen dat je je huis op een soort marktplaats plaatst op zelfverkopen.nl, want eigenlijk is deze site een erkende NVM-makelaar die jou een plaatsing op de fundasite kunt bieden. Een goede optie wanneer je geen makelaar wil inschakelen.

4. Maak je eigen site

Als je echt geen zin hebt om een makelaar of grote site als Funda te benaderen, dan is er altijd nog een mogelijkheid om creatief te zijn. Bouw dan een eigen site waar je je huis op presenteert, en promoot dit via social media zoals Instagram of Facebook. Zo bereik je veel mensen die alleen jouw huis komen bekijken, en niet op een grote site langs honderden huizen scrollen.

5 X tips voor een containerwoning

Previous article

Verbouwing financieren: welke mogelijkheden zijn er?

Next article