HandigHuis

Beste Slimme Deurbellen van 2019

0

Een slimme deurbel geeft je de mogelijkheid om te zien wie er voor je deur staat, ook als je niet huis bent. Ook kun je met diegene praten zodat je weet waarvoor hij/zij komt, of waardoor je kunt vragen om het pakketje ergens anders af te geven. Maar de ene slimme deurbel is de andere niet. Wij zetten de beste van 2019 voor je op een rijtje.

Ring

Veruit de beste en bekendste slimme deurbel is de Ring Video Doorbell. Deze is er in verschillende varianten. Via een keuzehulp kun je bepalen welke de beste voor je is, met allemaal kun je in ieder geval zien wie er voor de deur staat, ze horen en met ze communiceren via de Ring App. Naast verschillende deurbellen zijn er ook camera’s, buitenverlichting en andere accessoires te krijgen die allemaal samenwerken voor een veilig en slim huis.

Een slimme deurbel is niet alleen makkelijk. Het geeft ook een veilig gevoel doordat je, ook als je niet thuis bent, ongewenste gasten kunt zien en wegsturen.

Nest Hello

De Nest is een slimme deurbel die samenwerkt met de andere producten van Nest. Je kunt in HD praten met wie er voor de deur staat en de camera is zo goed dat je altijd, dag en nacht, haarscherp beeld hebt. Bovendien kan de Nest Hello herkennen wat mensen zijn en wat niet, en past daar de meldingen op aan. Bovendien kun je de Nest Hello op stil zetten, waardoor je alleen een melding op je smartphone krijgt en jij, je kind of hond lekker rustig door kan slapen.

ELRO DV447WIP

Bij deze videodeurbel van Elro krijg je  ook een scherm dat je op kunt hangen. Zo ben je binnenshuis niet afhankelijk van de app op je telefoon en kun je toch zien wie er voor de deur staat. Dankzij nachtzicht heb je ook in het donker perfect beeld en weet jij altijd wie je binnenlaat.

Meest Elegante en functionele Jaloezieën

Previous article

Housewarming met nieuwe buren? Zo maak je het minder ongemakkelijk

Next article