Interieur

Verfraai je badkamer met een badkamermeubel van hout

0

Een houten badkamermeubel past bij meerdere stijlen en kan dus ook voor meerdere uitstralingen zorgen in de badkamer. Neem een kijkje in de grote collectie houten badkamermeubels er is voor ieder wat wils.

Modellen houten badkamermeubels

Wil je je badkamer omtoveren naar een warme relaxruimte, dan komt een houten badkamermeubel om de hoek kijken. Hout heeft een warme uitstraling door de mooie kleur. Een massief eiken badkamermeubel kan in elke badkamer een statement maken, of de badkamer nu groot of klein is. Je kan bijvoorbeeld kiezen voor een staand badkamermeubel die de ruimte vult, deze meubels hebben veel opbergruimte en zijn erg praktisch. Maar je kunt ook kiezen voor een hangend eiken badkamermeubel. Hangende meubels zorgen ervoor dat de ruimte optisch gezien groter lijken. Naast deze twee opties is het ook nog mogelijk om te kiezen voor alleen eiken planken. Dit geeft de badkamer een open uitstraling en staat ook nog eens mooi.

Kleur houten badkamermeubels

De kleur van de badkamermeubels kan uiteraard verschillen. Hout is een natuur product en kan heel iets anders zijn. Badkamermeubels kunnen ook van eiken zijn gemaakt. Dit is hout van hoge kwaliteit, materiaal en kleur zijn dan ook redelijk constant. Dit hout dient ook van goede kwaliteit te zijn aangezien je dit hout ziet en gebruikt als wastafelblad. Het moet dus ook waterbestendig zijn. Al het hout is goed afgewerkt en kan dus tegen een stootje.

Er zijn ook andere soorten hout, dit hout wordt vaker gebruikt om over te schilderen. Dit hout mag iets minder van kleur zijn omdat het toch over geschilderd wordt. Er zijn 24 pasteltinten waar uit gekozen kan worden, hierdoor is er voldoende keuze aan ieders wensen.

Verschillende stijlen houten badkamermeubels.

Als je kiest voor een badkamermeubel in een naturel gekleurde hout, oftewel bruin, past dit heel erg goed bij een landelijke stijl. Bij een landelijke stijl is het gebruik van hout veelvoorkomend. Hiervoor wordt gebruik gemaakt van goed hout, massief eiken.

Ook zijn er badkamermeubels die ook gemaakt zijn van hout maar die je kunt overschilderen. De basis kleur waarin deze meubels worden geleverd is wit. Witte strakke badkamermeubels passen eerder bij een moderne stijl. Het ligt er uiteraard wel aan hoe je dit combineert. Door een wit houten badkamermeubel te combineren met een betonnen of keramisch wastafelblad creëer je een moderne look. Het is ook mogelijk om dit meubel te combineren met een marmeren wastafelblad en gouden kranen op deze manier creëer je een hele chique look.

Je kunt er ook voor kiezen om hout alleen terug te laten komen in de details. Door te kiezen voor een stalen onderstel met hierop een houtenwastafelblad creëer je juist de industriële look. Dit is een erg stoere en minimalistische stijl. Bij de industriële look is staal een must, maar door dit te combineren met hout krijg je toch de warme sfeer.

 

Gaat het Songfestival wel of niet door in 2021: dit weten we

Previous article

5 Klussen die altijd blijven liggen: tips om ze toch te doen!

Next article