Tuin

Tuinhuis-ideeën voor deze winter

0

Een houtvuurtje, vrienden en een biertje in achter in de tuin? Dat klinkt als de perfecte setting voor een heerlijke winterse avond. Toch mist er nog iets in dit plaatje. Soms regent het de hele nacht of is het zo ijzig koud dat je wel héél dichtbij de vuurkorf moet staan. De oplossing? Een tuinhuis of blokhut neerzetten. We zullen in deze blog jou de leukste en beste tuinhuis-ideeën delen van deze winter!

De ene blokhut is de andere blokhut niet. Daar kunnen we het al snel over eens zijn. Maar welk tuinhuisje past er nou bij jouw wensen? Allereerst is het goed om te kijken naar het complete aanbod. Want je kunt ook denken aan een houten schuur of enkel een overkapping. Zelfs de combinatie hiervan is nog mogelijk!

Blokhut aanschaffen

Er zijn een aantal pijlers belangrijk wanneer je een blokhut gaat aanschaffen. Wil je een grote of een kleine? Ga je voor luxe of juist eenvoudig. Zelfs moderne blokhutten kun je tegenwoordig neerzetten bij jou in de tuin. Vervolgens is het goed om na te denken wat jouw budget is. En waar ga je de blokhut voor gebruiken? Is het voornamelijk als opslag van tuingereedschap en fietsen bijvoorbeeld? Of wil je ’t gebruiken als een verlenging van je woonkamer. Dan zal je minder opslagruimte hebben, maar juist meer een comfortabele zithoek. Ga je hier straks in de zomer of de winter barbecueën? Dan zal je wel moeten nadenken over de ruimte die er is.

Luxe tuinhuisjes

Wat we ook steeds vaker zien, zijn complete luxe plekken met een jacuzzi, televisie aansluiting en verlichting. Let daarom bij het uitzoeken altijd op de stroomvoorziening bij jou in de tuin. Of wat er eventueel nog voor nodig is om het compleet te maken.

Kom jij er niet uit? Kies dan voor een blokhut die op maat is gemaakt. Dan kun je namelijk direct met de ontwerper en de uitvoerder rond de tafel zitten. Je deelt jouw wensen en ideeën. Vervolgens gaat de adviseur met jouw ideeën aan de slag.

Benieuwd naar het aanbod? Bekijk hier de blokhutten van Fonteyn.

Duurzamer wonen doe je zo – 6 gouden tips! 

Previous article

De voordelen van een sauna in je bezit hebben 

Next article