Tuin

Een hottub: ongekende luxe voor een betaalbare prijs

0

Heb jij ook zo’n zin in lekker relaxen na een lange dag werken? Het eerste waar waarschijnlijk aan denkt is om onder een warme douche te stappen of heerlijk te genieten van een warm bad. Maar heb je wel eens aan een hottub gedacht? Hottubs zijn er in allerlei verschillende soorten en maten. Maar wat is een hottub precies? En waar kan je die het beste aanschaffen? In deze blog geven wij jou antwoord op deze vragen.

Wat is een hottub?

De oorsprong van de hottub komt uit Scandinavië. Daar vind je veel natuurlijke warmtebronnen. Het idee van een hottub is dan ook voortgekomen om zo’n warmtebron na te bootsen. De naam van een hottub zegt eigenlijk al wat het product letter inhoudt. Juist, een warm bad. Een hottub wordt verwarmd door middel van een houtkachel, wat één van de belangrijkste onderdelen van de hottub is.

Verschillende soorten hottubs

Hottubs zijn er in veel verschillende soorten en maten. Zo kan je kiezen voor een hottub die geschikt is voor twee personen om lekker samen weg te dromen in je kleine tuin, of kies je voor een hottub die geschikt is voor maximaal tien personen? Daarnaast kan je kiezen voor een hottub met een bubbelsysteem waardoor er luchtbubbels in het water zullen opkomen of een jetsysteem waardoor je rug door waterstralen zal worden gemasseerd. Zo is er voor iedereen wel een hottub te bedenken die bij hem of haar zal passen.

Waarom een hottub?

Door af en toe plaats te nemen in een hottub zal je ’s avonds beter slapen. Uit onderzoek is gebleken dat mensen sneller in slaap vallen en langer slapen als ze hebben genoten van een lekker warm bad. Daarnaast is het goed voor je huid en spieren. Je spieren zullen door het warme water sneller herstellen en je huid zal door de betere bloedcirculatie er beter uitzien.

Welvaere

Ben jij na het lezen van deze blog overtuigd en wil jij ook lekker kunnen relaxen in een hottub die staat in je eigen achtertuin? Bij Welvaere heb je keuze uit verschillende modellen hottubs van de hoogste kwaliteit. Daarnaast kan jij je hottub zo samenstellen zoals jij dat wilt. Wil je graag meer informatie? Of wil je jouw toekomstige hottub eerst testen in de showroom? Neem dan een kijkje op de website van Welvaere of neem telefonisch contact met ze op.

Fun cooking in een handomdraai

Previous article

Zo vind je de energieleverancier die past bij jou woning

Next article