Huis

Fun cooking in een handomdraai

0

Lang niet iedereen neemt de tijd fun cooking te bedrijven, maar soms moeten er uitzonderingen gemaakt worden. Jubilea, borrels en andere partijen worden namelijk nog feestelijker als u apparaten in huis heeft waarmee u aan fun cooking kunt doen. Maxtotaal.nl heeft dat soort apparaten!

Fun cooking bezorgt niet alleen u als maker een glimlach van oor tot oor, maar ook degenen die nadien van uw kookkunsten kunnen genieten. Want zegt u nou zelf: wie lust er nou geen zelfgemaakte wafel die bedekt is met aardbeien, bessen en een laagje poedersuiker? Met de fun cooking apparaten uit onze webshop, kunt u die lekkernijen daadwerkelijk maken!

Zoete snacks

Kunt u ’s nachts ook wakker gemaakt worden voor zoete snacks? Maxtotaal.nl biedt fun cooking producten aan in zijn webshop, waarmee u suikerspin kunt maken. Pak er een stokje bij, maak lange halen door het apparaat heen en er ontstaat vanzelf een kleurrijk, eetbaar geheel. Loopt u op de kermis eerder naar de popcornkraam? De popcornmakers kunnen u dan waarschijnlijk beter bekoren. Als dat geen lekkere zoete snacks worden!

Poffertjesmaker

Een andere lekkernij die u vast weleens in een pretpark of kermis geprikt heeft, zijn poffertjes. Deze luchtige mini-pannenkoekjes kunt u gemakkelijk zelf maken met onze poffertjesmaker. Giet wat beslag in de kuiltjes, klap de deksel dicht en voila: eten maar! Simpeler dan de poffertjesmaker vindt u ze niet. Wafelijzers, crepemakers en ijsmachines zijn soortgelijke fun cooking apparaten die u bij ons kunt kopen.

Fun cooking apparaten

In het assortiment van Maxtotaal.nl treft u ook allerlei andere fun cooking apparaten aan, die stuk voor stuk een plekje verdienen in uw keukenkastjes. In dezen hebben we het natuurlijk over chocolade fonteinen en cupcake & cakepop makers. Met eerstgenoemde kunt u spekjes, stukjes banaan en ander fruit in de chocolade dopen; met cupcake makers heeft u binnen een handomdraai een high tea voorbereid.

 

Een bos bloemen voor iedereen

Previous article

Een hottub: ongekende luxe voor een betaalbare prijs

Next article