GeldInterieur

De Goedkoopste Boxspring merken die toch goed zijn

De Goedkoopste Boxspring merken die toch goed zijn
0

Een goede boxspring kan ervoor zorgen dat je veel beter slaapt ’s nachts. Sowieso is een goede nachtrust heel belangrijk voor je gezondheid, zowel fysiek als mentaal. Met een boxspring garandeer je een goede nachtrust. Maar een boxspring kan behoorlijk prijzig zijn als je niet eerst goed onderzoek doet naar het aanbod. Gelukkig hebben wij je daar al bij op weg geholpen. Wij hebben in het artikel hieronder de goedkoopste boxspring merken voor je op een rijtje gezet die toch goed zijn. Daarbij geven we je graag voorbeelden van boxsprings van de merken om je een idee te geven van hun mooie en betaalbare producten.

Drôme

Dit merk houdt bij het maken van haar producten rekening met het voorkomen van vervelende zaken zoals rugklachten. En voordat je naar promotiecode.nl gaat voor korting: het merk maakt ook betaalbare boxsprings. Een voorbeeld hiervan is de Drôme Ideal. Deze boxspring is verkrijgbaar als éénpersoons variant, maar ook als tweepersoons variant. Het bed heeft een hogere opstap waardoor het gemakkelijk is om ’s ochtends uit je bed te komen.

Kiesjekoopje

Ja van het ‘merk’ Kiesjekoopje verwacht je misschien geen boxspring. Maar ze hebben een boxspring die goed én betaalbaar is: de Sienna Black. Een goede keuze als je op zoek bent naar een betaalbare tweepersoons boxspring. De boxspring heeft een totale afmeting van 140 x 200 cm en is dus het ideale tweepersoonsbed. Hij wordt geleverd met twee afzonderlijke matrassen, die goede beoordelingen krijgen van klanten.

Slaaploods

Het merk Slaaploods heeft een goede en betaalbare boxspring in hun assortiment. Namelijk de Basic. Als je op zoek bent naar een goede boxspring zonder teveel poespas waar je toch niet voor wilt betalen, dan is dit een goede optie. Hij is verkrijgbaar in verschillende kleuren en afmetingen. Het is een bed van degelijke kwaliteit die zowel voor kinderen als volwassenen geschikt is. Het is dan ook een populair model bij studenten die een goed maar betaalbaar bed zoeken voor hun eerste woning of kamer.

Beddenbriljant

Oké dit merk is soms wat duurder dan de merken die we eerder beschreven. Maar het bed Bravo Pocketvering wordt erg goed verkocht. Het blijkt daarom een hele goede optie voor mensen die net wat meer te besteden hebben of gebruik maken van korting waardoor het bed beter betaalbaar is. Nog steeds is het niet een van de duurste boxsprings die er zijn en is het een goed en betaalbaar merk. Als je dit bed koopt krijg je er een hoofdsteun en matras bij, wat veel scheelt want als je deze zaken los moet kopen kist je dat veel geld. De totaalprijs kon dus nog wel eens meevallen als je dit meerekent.

Mocht je op zoek zijn naar een goede boxspring maar je wilt niet teveel geld kwijt zijn, ga een speuren bij bovenstaande merken of scoor meteen het model dat we bij elk merk beschreven. Het zijn vaak zeer goed beoordeelde modellen dus wellicht geldt dat ook voor jou! Doe er je voordeel mee.

Zo richt je optimaal een kleine woonkamer in

Previous article

10 tips om gezond te tuinieren

Next article