Interieur

5 ideeën voor aan de muur van je slaapkamer

0

Een ondergeschoven kindje: de muur van je slaapkamer. En dat terwijl het vaak direct opvalt als je hier iets doet. Misschien was je druk met het regelen van een goed bed, lekker matras en natuurlijk een likje verf op de muur. Maar nu is het tijd voor de kers op de taart, het neusje van de zalm en het vuurwerk op je interieur: wij geven 5 inspirerende ideeën voor aan de muur van je slaapkamer.

  1. Foto op doek

Als je kiest voor een mooie canvas foto voor aan de muur dan zal je zien dat het direct sfeer geeft aan de slaapkamer. Dat niet alleen, foto op doek geeft ook een persoonlijk tintje aan de slaapkamer. Ga dan ook niet voor half werk en kies voor een groot formaat. Zeker als je een tweepersoonsbed van 140 breed of groter hebt, moet je minimaal een foto van 2/3 van het bed kiezen. Door dit formaat in het midden van het bed te hangen, krijg je een mooi eindresultaat.

  1. Muursticker

Wil je liever niet de complete muur direct hoeven te schilderen, maar wil je wel een detail aanbrengen op de muur? Dan kan een muursticker een mooie oplossing zijn. Door te kiezen voor een quote of een afbeelding die past bij de kleuren van je kamer, zit je direct goed.

  1. Fotobehang

Toch liever een behang op de muur? Kies dan voor een groot stuk fotobehang. Door de hele muur hiervan te voorzien weet je 100% zeker dat je een eyecatcher creëert. Zo kan je kiezen voor een tropisch stuk strand, een oerwoud of het universum.

  1. Kunst

Heb je meer budget dan kun je ook gaan voor kunst. Voor kunst is het belangrijk dat je weet waar je moet zoeken, ga bijvoorbeeld kunsthallen en -galeries af om een master piece voor jullie slaapkamer te vinden.

  1. Kastwand

Meer ruimte nodig voor je boeken, fotolijsten en andere frutsels? Dan kun je ook van de muur achter het bed een grote kastwand maken. Kies voor meerdere soorten planken, afmetingen en groottes om zo een speels effect te creëren.

Welke iPhone heeft de beste batterij?

Previous article

Woontrend van 2021: tegel laminaat

Next article