Interieur

3 x een slimme plek om je bureau te verstoppen in huis

0

Thuiswerken is voor de meeste van ons de laatste tijd normaal geworden. Waar je eerst altijd naar kantoor of school ging en daar een bureau had om aan te zitten, moet je het nu met je eigen huis doen. Daarom is het hebben van een fijne werkplek heel belangrijk. Maar wat doe je als je helemaal niet genoeg ruimte hebt om een goede werkplek in je huis te creëren? Een bureau midden in de woonkamer of slaapkamer is vaak geen succes. Daarom zijn hier 3 slimme plekken waar je je bureau kunt verstoppen.

In en uitklappen wanneer jij dat wilt!

Heb jij nog ergens een stukje muur over, maar geen ruimte voor een heel bureau? Dan is een uitklapbureau voor jou de ideale oplossing. Je kunt jouw bureau monteren aan de wand. Klap hem uit als je gaat werken en je bent ready. Doe hem weer dicht als je klaar bent en het lijkt op een wandkastje. Netjes, toch?

Gebruik je vensterbank!

Een stijlvolle werkplek creëren in je eigen huis? Je kunt je vensterbank heel makkelijk breder maken door er een grotere plank op te bevestigen. Schuif er een hippe stoel aan en zet wat planten en schilderijen in de hoeken en je bent er helemaal klaar voor!

Aan de slag met loze ruimtes!

Onder de trap, in een open kast, in een gek hoekje: allemaal plekken waar jij een thuis kantoor kunt maken. Heb jij nog een gekke lege plek in huis? Laat een bureaublad op maat maken! Misschien wat meer werk, maar je hebt hier uiteindelijk alleen maar profijt van.

Extra tips

Om het thuiswerken nog comfortabeler te maken, hebben wij nog wat extra tips verzameld. Zo wil jij straks écht niet meer terug naar kantoor.

  1. Doe je pyjama weg en zorg voor een begin en eindtijd. Zo ben je een stuk productiever!
  2. Niks zo vervelend als een lege printer op het moment dat jij dat belangrijke document moet printen. Met de instant ink van hp zit jij nooit meer zonder inkt!
  3. Vergeet niet om af en toe te bellen met je collega’s. Zo blijf jij je betrokken voelen bij het bedrijf!

Ben je verzekerd voor ongelukjes in het huis of bij verbouwen?

Previous article

Zo maak je je huis optimaal inbraak-proof

Next article