Interieur

Wooninspiratie: 5 voordelen van een teakhouten tv meubel

0

Een tv meubel kiezen voor in je woonkamer kan behoorlijk lastig zijn. Je kijkt er een deel van de dag tegenaan dus je wil wel dat je er niet snel op uitgekeken raakt. En bovendien moet het tv meubel goed in je interieur passen, stevig genoeg zijn om je tv of andere apparaten te dragen en voor lange tijd meegaan. Allemaal dingen om rekening mee te houden!

Toch is er één soort tv meubel dat voldoet aan al deze eisen: het teak tv meubel. Dit meubel is gemaakt van het mooie hardhout teak. De warme kleur van het hout en onderhoudsarme karakter maakt teakhout tot een veel gekozen materiaal voor meubelen. Zo ook voor het tv meubel. Nog niet overtuigd? Hier vind je 5 reden om voor een teakhouten tv meubel te kiezen!

  1. Stevig

Met een teakhouten tv meubel weet je zeker dat je er alles op en in kwijt kunt. Het houdt is namelijk erg sterk en kan goed tegen een stootje. Een zware televisie is dan ook geen probleem. En bewaar ook nog wat boeken in de kastjes – het kan allemaal.

  1. Mooi

Het is uiteraard prettig dat je tv meubel stevig is. Maar als het niet mooi is plaats je ‘m alsnog liever niet zo prominent in je woonkamer. Met een teak tv meubel hoef je je daar geen zorgen om te maken. Het hout heeft namelijk een warme tint en is goed te combineren met diverse interieurstijlen. Daarnaast kun je teak op zo’n manier behandelen dat het precies de kleur heeft die jij wil.

  1. Duurzaam

Doordat teakhout zo sterk en stevig is, gaat een teak tv meubel erg lang mee. Het kan zijn dat de scharniertjes van de deurtjes of de ladegeleiders na een aantal jaar aan vervanging toe zijn. Maar met het hout gebeurt helemaal niks. Als je af en toe het hout opnieuw behandelt om de kleur te behouden, kijk je nog jarenlang aan tegen een gloednieuw tv meubel.

  1. Sfeer

Teak hout brengt meer sfeer in huis dan iedere andere houtsoort. Het hout heeft een zachte en gezellige uitstraling waardoor een meubel nooit te veel ruimte inneemt. Ook niet als het om een grote boekenkast of breed tafelblad gaat. Een tv meubel van teakhout is daarom al snel een onmisbare toevoeging aan je interieur.

  1. Maatwerk

Teakhouten meubelen worden nog altijd vaak gemaakt door echte vakmensen. In een meubelmakerij wordt geschaafd en gelijmd om tot de mooiste en meest unieke meubels te komen. Dit betekent ook dat je jouw teak tv meubel helemaal op maat kunt laten maken. Of je nu kiest voor een zwevend tv meubel of een model met poten – een maatwerkproduct betaalt zich altijd terug.

Bestel je teak tv meubel bij een vakspecialist

Voor de mooiste teak meubelen kun je terecht bij Teakea. Deze specialisten hebben een breed assortiment teak meubelen maar kunnen je ook voorzien van maatwerkoplossingen. Zo kies je voor kwaliteit, duurzaamheid en garantie.

Creëer een compleet donkere kamer

Previous article

Welke iPhone heeft de beste batterij?

Next article