HuisInterieur

Een tijdloze badkamer? Dit zijn goede tips 

0

Ben je inmiddels een beetje klaar met de uitstraling van je badkamer? Dan kan het goed zijn om hier verandering in te brengen. Met de inrichting kun je natuurlijk alle kanten op. Als je niet van plan bent snel weer aanpassingen te doen, kan het een idee zijn om te kiezen voor een tijdloze badkamer. Als de ruimte tijdloos is, zal je niet snel verveeld raken. Maar hoe doe je dat, een tijdloze badkamer realiseren? Wij helpen je op weg en zetten hieronder wat goede tips op een rij.

Neutrale kleuren

Bij tijdloze badkamers wordt vaak gebruik gemaakt van neutrale kleuren. Dit komt omdat neutrale kleuren niet snel vervelen, waardoor je hier minder snel genoeg van krijgt. Bij neutrale kleuren kun je bijvoorbeeld denken aan kleuren als wit, zwart, grijs en bruintinten. Deze kleuren zijn al jarenlang enorm populair en dat blijft ook zo. Met neutrale kleuren in je badkamer zit je dan ook sowieso goed als je graag een tijdloze uitstraling wilt creëren. Je kunt dit soort kleuren laten terugkomen in je wanden en op de vloer, maar ook in je sanitair en accessoires. 

Natuurlijke materialen

Een andere manier om een tijdloze, moderne badkamer te realiseren, is door gebruik te maken van natuurlijke materialen. Denk hierbij eens aan hout. Je kunt dit veel laten terugkomen in de badkamer en raakt hier niet snel op uitgekeken. Qua natuurlijke materialen voor accessoires zou je kunnen denken aan bijvoorbeeld bamboe.

Basic sanitair en accessoires

Een tijdloze uitstraling creëren doe je ook door te kiezen voor basic sanitair en basic badkameraccessoires. Hoewel je sanitair of accessoires met veel poespas misschien nu leuk vindt, is dat dat over een tijdje misschien weer anders. Hier kun je snel op uitgekeken zijn, waardoor je het sneller dan verwacht weer moet vervangen. Je kunt in dit geval daarom beter kiezen voor basic sanitair en accessoires. Door het eenvoudig te houden, zal het niet snel vervelen. Zo gaat het langer mee en hoef je jouw badkamer niet binnen no time een nieuwe makeover te geven.

Deze tips hierboven kunnen jou op weg helpen met het creëren van een tijdloze badkamer. Als jij het niet fijn vindt om na een korte tijd alweer aanpassingen te doen aan je badkamer, dan kun je veel profijt hebben van zo’n tijdloze uitstraling. Zo heb je hier voorlopig geen omkijken meer naar!

 

Basis gereedschap wat iedereen in huis zou moeten hebben

Previous article

Groene energie voor thuis: zo begin je

Next article