GeldHuis

Dit zijn de duurste huizen ter wereld

0

Wanneer iemand een dure auto heeft, hoeft de bestuurder per se nog niet rijk te zijn. Bij een dure woning is er minder twijfel. Het is iemand die dan ook daadwerkelijk veel geld moet hebben. Het is een conclusie welke we snel trekken. Waar vind je de rijkste buren in de wereld? We zetten het graag op een rijtje.

Beverly House – 135 miljoen dollar

Beverly Hills is een zeer rijke buurt. Er wonen presidenten, prinsen en ook popsterren. Het Beverly House is dicht bij Sunset Boulevard. Het huis heeft 30 slaapkamers en het is mogelijk om er een rondleiding te krijgen die twee uur duurt. Het is heerlijk om in de tuin te verdwalen.

Shepard Krech House – 140 miljoen dollar

Het huis is in de verkoop gegaan voor 140 miljoen dollar. Het is het duurste huis in de Verenigde Staten toen het te koop werd gezet. Het ligt in de East Hamptons. Het is een regio met veel dure huizen. Het is een kleine ministad. Het huis heeft tien slaapkamers, meerdere open haarden een fitness en een eigen galerie. Ook is er een gastenverblijf.

Spelling Manor – 150 miljoen dollar

Het gaat om de TV magnaat welke veel heeft verdiend met goede series, zoals Beverly Hills 90210 en ook met Charmed. Het huis schijnt voor 150 miljoen dollar te zijn verkocht. Het is een huis met veertien slaapkamers en maar liefst zevenentwintig badkamers. Er is volop zilverwerk in het huis.

Palazzo di Amore – 195 miljoen dollar

Het huis staat in California. Het is een geweldige woning en imposante villa welke is opgetrokken in een mediterrane stijl. Er is een balzaal, bowlingbaan en ook een eigen theater. De twaalf slaapkamers en 23 badkamers bieden volop mogelijkheden om gasten uit te nodigen. Het is geweldig om hier van te genieten. Ook is er een zwembad en heb je er een eigen tennisbaan. In de garage kunnen 27 auto’s. Het is een geweldige woning.

The Penthouse – 200 miljoen dollar

Het staat in London: midden in London. Het is een penthouse wat uitermate goed beveiligd is. Er zijn zelfs SAS getrainde bewakers bij het huis. Het huis heeft kogelwerend glas en natuurlijk is er ook een panic room. Daarnaast is er ook volop luxe aanwezig in het huis.

Villa Leopolda – 750 miljoen dollar

Het fundament van het huis is al in 1902 door Koning Leopold aangelegd. Hij wilde de villa bouwen voor zijn minnares. Hij had meerdere minnaressen. In 2008 kwam het huis in handen van een miljonair uit Rusland, die er 750 miljoen voor heeft betaald.

Antilia – 1 miljard dollar

Het is een wolkenkrabber van een miljard met 26 etages. Het is een complex wat in India staat. Het is een wolkenkrabber met drie platforms voor een helikopter en met een garage voor 168 auto’s.

Onhandig? Laat deze eigenschap je niet financieel opbreken!

Previous article

Goedkoopste manieren om een huis te bouwen

Next article