Huis

Een plantensoort die iedereen in zijn huis moet hebben staan

0

Er zijn zeer veel verschillende soorten planten, dit kan de keuze moeilijk maken. Welke plant past het best in jouw huis en welke plant spreekt jou aan? Gelukkig gaan wij jou hier een handje bij helpen om het een stuk makkelijker te maken! We gaan het in deze blog namelijk over een planten soort hebben, en dat is de strelitzia. Dit is een plantensoort die in elke woonkamer geweldig staat, maar het is wel een soort die veel licht nodig heeft. Heeft de ruimte waar je de plant wilt neerzetten weinig licht? Dan is deze plant helaas niks voor die ruimte. Wil je meer weten? Lees dan snel door! Wij vertellen hier namelijk meer over.

Hier moet je een streliztia neerzetten

Een kamerplant is geweldig, maar als je nog geen ervaring hebt met kamerplanten, dan kan het zorgen voor de planten in het begin misschien lastig zijn. Elke plant heeft namelijk een andere verzorging nodig. Gelukkig zijn het niet veel handelingen, waardoor je het verzorgen snel onder de knie hebt. Aan de bladeren van de plant kan je vaak zien of de plant water nodig heeft, als de bladeren hangen dan is de plant niet blij. En is het tijd om de plant water te geven. Als de bladeren van je plant geel kleuren betekent het dat je de plant te veel water hebt gegeven, wacht dan nog even een tijdje met water geven. Voel na een tijdje of de aarde droog is, en als dit het geval is kan je het water geven weer opbouwen. Dit geldt natuurlijk voor elke plant, en dus ook de Strelitzia. Als je de plant verzorgt naar toebehoren dan krijg je om de haverklap nieuwe bladeren en groeit de plant zeer goed!

Fleurdirect

Wil je graag meer weten over deze plant? Of wil je weten waar je de plant kan kopen? Neem dan eens een kijkje op de website van Fleurdirect. Hier staat de Strelitzia.  met uitgebreide beschrijving te koop! Als je nog een vraag hebt, stel die dan gerust aan een van de experts!

 

Dit moet je weten over isolatie in je huis 

Previous article

Houtskoolbarbecues: alles wat je moet weten

Next article