Huis

Deze hotels zijn net als thuis – huiselijke hotels

Deze hotels zijn net als thuis - huiselijke hotels
0

Wanneer je op reis gaat en op zoek bent naar een geschikt onderkomen zal je al snel merken dat er een gigantisch aanbod is wat betreft onderkomens waar je terecht kunt voor je overnachtingen. Hotels te over dus, maar binnen al die verschillende hotels zijn er natuurlijk allerlei zaken waarop je het aanbod kunt uitdunnen en selecteren voor jezelf. Dat maakt het makkelijker om een keuze te maken voor een hotel dat het beste bij jou past. Zo zijn er veel mensen die echte liefhebbers zijn van huiselijke hotels. Niet zo verwonderlijk, want daardoor voel je je op je vakantie of reis net zo prettig als thuis! Daarom hebben we hotels voor je verzameld die net als thuis zijn!

Hotel de Meulenhoek in Exloo

Als je van plan bent om je eerstvolgende trip via booking.com naar Drenthe te boeken, dan is dit een hele goed optie als je van huiselijke hotels houdt. De sfeer is in dit hotel lekker huiselijk en er is dan ook echt rekening gehouden met mensen die voor de omgeving zijn gekomen en mensen die als gezin zijn gekomen. Zo is er voor de kleintjes altijd genoeg speelgoed beschikbaar, is er een klein koelkastje en kun je gebruik maken van een vers en goed ontbijt. Net alsof je thuis op zondagochtend aan een uitgebreide ontbijttafel aanschuift.

Landgoed De Wilmersberg in De Lutte

Dit hotel wordt door reizigers omschreven als een hotel met luxe uitstraling en opzet, maar met een huiselijke en gemoedelijke sfeer. Als je dus echt verzorgd buitenshuis wilt slapen in een huiselijke sfeer, dan zit je hier helemaal goed.  Dit hotel gaat voor de details. Er is fruit beschikbaar op de tafels in de hal, buiten vind je een vuurkorf met een bank met dekens erop zodat je net als thuis ook in de buitenlucht kunt ontspannen en genieten van een heerlijk relaxte sfeer.

Grand Hotel Monopole in Valkenburg

Dit hotel (en restaurant) staat bekend om haar goede reputatie op het gebied van feesten en trouwerijen. Wellicht dat dit komt door de huiselijke en gezellige sfeer die zij weten te creëren. Het is niet het hotel met de meeste sterren, maar het mooie is dat het niet onder doet voor hotels met meer steren. Daardoor is de prijs/kwaliteit verhouding dus heel erg gunstig. Verder is het personeel erg goed en als je houdt van goede restaurants en bars maak je met dit hotel een perfecte keuze.

Het Malie Hotel in Utrecht

Dit hotel in Utrecht is een zogeheten boetiekhotel en doet erg lieflijk en vooral huiselijk aan. Het kent een rustige ligging in een zijstraat van de Maliebaan. Die Maliebaan wordt ook wel het kroonjuweel van Utrecht genoemd. Wat locatie betreft zit je dus wel goed. Als je van huiselijk houdt kun je je hart ophalen hier. Zo slaap je in sfeervol ingerichte kamers en kun je relaxen in de heerlijke stadstuin bij het hotel.

Er zijn dus genoeg hotels te vinden die een huiselijke sfeer hebben!

Verbouwing financieren: welke mogelijkheden zijn er?

Previous article

Onhandig? Laat deze eigenschap je niet financieel opbreken!

Next article