Huis

Alles wat je moet weten als je Triple glas gaat aanschaffen

0

Ben je op zoek naar geschikt glas omdat je binnenkort gaat verbouwen of verhuizen? Dan is het belangrijk om te weten welk glas het meest voldoet aan jouw wensen. Tegenwoordig is triple glas een populair type glas. Ben jij benieuwd naar wat triple glas is, wat de voordelen van dit type glas zijn, wat de prijs is en waar je het kunt bestellen? Lees dan snel deze blog over triple glas!

Wat is triple glas?

Triple glas wordt ook wel HR+++ glas genoemd en bestaat uit drie glasplaten. Tussen de drie platen zitten twee spouwen. De spouwen zijn voorzien van milieuvriendelijk edelgas. Hierdoor kan warme lucht niet ontsnappen en komt er geen koude lucht de woning binnen.

Voordelen van triple glas

In de regel geldt: hoe lager de U-waarde, hoe beter het glas isoleert. Triple glas heeft een U-waarde van 0,6! Dit houdt in dat er nauwelijk warme lucht kan ontsnappen. Triple glas heeft dan ook een zéér isolerende werking. Uiteindelijk zal je dus flink wat energie besparen! Dit kent twee voordelen: je energierekening daalt en je draagt bij aan een duurzamere wereld.

Doordat de glazen zeer dik zijn, komt er nauwelijks geluid binnen. Hierdoor ervaar je meer comfort en rust in je woning.

Tot slot is triple glas erg veilig. Het glas is erg dik, waardoor de kans op breken erg klein is. Dit is ideaal voor gezinnen met jonge kinderen en de kans op inbreken is een stuk kleiner.

Prijs van triple glas

De prijs van triple glas hangt af van het formaat. Wil je de exacte prijs van triple glas weten? Dan adviseren wij om een kijkje te nemen op GlasGigant! Bij hen kun je direct zien wat de prijs per vierkante meter is. Hierdoor voorkom je dat je voor onverwachte verrassingen komt te staan en weet je precies waar je aan toe bent.

Triple glas bij GlasGigant

Tegenwoordig zijn er ontzettend veel bedrijven die glas verkopen. Wij kunnen ons voorstellen dat je niet weet voor welke webshop je het beste kunt kiezen. Wil je zeker zijn van hoogwaardige kwaliteit en wil je direct de prijs zien van het glas? Dan raden wij aan om je glas te bestellen op GlasGigant. Via drie stappen kun je het glas bestellen. Zij maken het glas op maat voor jou en de specialisten komen het glas bij jou installeren.

De gevaren van schimmel in huis (en hoe te bestrijden!)

Previous article

Zo haal je de spanning van het casino in huis

Next article